Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuutto

Peruskouluista katoaa teini-ikäisiä Afrikkaan vuosiksi

Suomen peruskouluista katoaa maahanmuuttajaperheiden teini-ikäisiä lapsia jonkun verran. Hups, ja lapsi on kadonnut. Perhe on lähettänyt kotimaahan "oppimaan kulttuuria". Eli sisäistämään niitä samoja ajattelumalleja, joiden nimeen vannova kotimaa on sellaisessa poliittisessa kaaoksessa, että sieltä joutuu pakenemaan pakolaisena pois henkensä edestä? No sehän on järkevää touhua.

https://yle.fi/uutiset/3-10928899

Aika puhua Turun terrori-iskun suomalaisista syyllisistä

Kaksi vuotta sitten 18. 8. 2017 marokkolainen Abderrahman Bouanane syyllistyi ensimmäiseen jihadistiseen islamilaiseen terrori-iskuun Suomessa. Bouanene hyökkäsi turkulaisten kimppuun pyrkien puukottamaan erityisesti naisia. Uhreja iskulla oli kaikkiaan 10, joista kaksi kuoli. Teon motiivina oli yleinen viha länsimaita kohtaan, joita vastaan islam on hänen mukaansa sodassa. Bouanane jäi kiinni tekonsa yhteydessä, kun poliisi ampui häntä reiteen. Myöhemmin Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi hänet rikoksestaan elinkautiseen vankeuteen.

Vasemmiston kielipolitiikkaa??

Ruotsinvallan aikana Turkuun perustettiin Åbo Akademi ja Viroon Tarton yliopisto.  ISuomen itsenäisyyden aikana Turkuun perustettiin vapaan kansan lahjana suomenkielinen Turun yliopisto. Turussa on siis sekä ruotsinkielinen että suomenkielinen yliopisto. Tartossa vain vironkielinen.

Vanhempieni asuessa ennen sotia ruotsinkielisellä alueella kolme vanhinta siskoani aloittivat alueen ensimmäisessä suomenkielisessä koulussa. 1945 syntymävuotenani perheeni muutti Turkuun ja myös vanhemmat veljeni aloittivat suomenkielisessä koulussa sillä alueella ei muita kouluja ollut.

Ultrafeminismin ruumiinavaus

Yhden netin sanakirjan mukaan ultrafeministi uskoo naisten paremmuuteen miesten yli. Ilmeisesti myös naisten etuoikeudet kuuluvat asiaan. Joka tapauksessa, kuten moni on kritisoinut, feministit ovat jakautuneet kahteen: perinteisiin ja näihin äärimielisiin. Mitä ovat äärimielisten todelliset motiivit?

 

Haitallinen maahanmuutto

Vaikka asiasta kuinka paljon partaa päristettäisiin, niin itse termi "haittamaahanmuutto" ei ole rasistinen, fasistinen tai äärioikeistolainen. Eikä se ole rakettitiedettä. Voin vääntää rautalangasta mitä suomalaisen mielestä on haittamaahanmuutto:

Haittamaahanmuutto on rikollis- tai valheperusteista turvapaikkajärjestelmän väärinkäyttöä ensisijaisesti. Sitä että Suomeen tullaan sosiaaliturvan perässä. Eihän täällä kouluttamaton töillään voi elää, suomi on kielenä vaikea ja täällä vaaditaan yksinkertaiseenkin työhön monimutkaiset luvat ja sertifikaatit.

Matkalla Ruottissa

Käväisin sukuloimassa Göteborgissa. Sinne sukulaiset lähtivät 70-luvulla töihin ja jatkavat töiden tekoa, myös toisen ja kolmannen sukupolven työnteko jatkuu ruotsalaisen yhteiskunnan hyväksi. Lapset menevät kouluun ja hankkivat työpaikan. Töitä riittää edelleen kaikille niitä haluaville. Väestön vaihtuminen on Göteborgissa silminnähtävä. Ratikassa, jolla matkustimme keskustaan, joka 9 tai 10 oli skandinaavien näköisiä. Kerrostalon sisäpihalla leikki ainoastaan, tummia, huivitettuja lapsia.

Perussuomalaiset rasisteja tutkimusten mukaan?

Markku Huusko jalosti "Husu" Husseinin aloittamaa rasistikortti-keskustelua tuomalla tutkimustietoa esiin. Mitä tieto lopulta kertoo?

 

Huusko esitteli mm. kolme väittämää:

"Mustien afrikkalaisten henkiset kyvyt ovat heikommat kuin länsimaissa elävän valkoisen rodun"

"Vaaleaa eurooppalaista rotua pitää estää sekoittumasta tummempiin rotuihin, koska muuten Euroopan kantaväestö kuolee ennen pitkää sukupuuttoon."

Mahtava maahanmuuttaja

On ilo tuntea mahtavia maahanmuuttajia. Erilaisista persoonallisuuksista ja kansallisuuksista huolimatta heillä on paljon yhteistä; he viihtyvät Suomessa täällä ilmenevistä puutteista huolimatta, käyvät työssä, ovat kiinnostuneita kulttuuristamme ja ihmisistä, arvostavat vapautta kritisoida vaikka presidenttiä (mikä ei kaikkialla maailmassa ole itsestään selvyys). Yksi tällainen työskentelee suomalaisessa ravintolassa, jossa usein lounastan.

Itäraja vuotaa taas

Muutamat keskustan kansanedustajat ovat repäisseet ihokkaansa itärajan takaa tulleen kultasakaalin vuoksi. Heidän mukaansa sakaaleilta pitäisi tavattaessa ottaa talvisodan hengessä nirri pois, ja tappajalle maksettava vielä palkkio siitä hyvästä. Tietävätköhän kansanedustajat, että kultasakaali kuuluu susien ruokavalioon? Loogisesti ajatellen mitä enemmän sakaaleja, sitä vähemmän hyötyeläimiin kohdistuvia susivahinkoja.

VTVn Selvitys; Opettajat suosivat maahanmuuttajia arvostelussaan.

Lueskelin läpi selvitystä ja huomasin erikoisen asian.
Lainaus suoraan selvityksestä;

"Tämä tulos viittaa vahvasti siis siihen, että maahanmuuttajataustaisten oppilaiden saamat kouluarvosanat matematiikassa sekä äidinkielessä ja kirjallisuudessa eivät heijastele heidän osaamistasoaan, vaan oppilaat saavat omaa osaamistasoaan selvästi parempia kouluarvosanoja verrattuna kantaväestön oppilaisiin."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä