Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Kaikki blogit puheenaiheesta Schengen

Rinteen keskustelutaidot hukassa – rautaa rajalle

 Kultarannassa käytiin kuulemma kipakka keskustelu Halla-ahon ja Rinteen välillä Schengen-alueen ongelmista. Tämä keskustelu oli osa presidentti Niinistön avausta aiheeseen ”Suomi - eurooppalaisen turvallisuuden tekijä”. Aihe on sinällään osoitus suomalaisten käsityksestä, että Suomi olisi todellakin jonkinlainen tekijä eurooppalaisessa turvallisuusasiassa. Ei se ole.

Höpö, höpö, presidentti Niinistö ja Haatainen!

Iltalehden vaalitentti, Susanne Päivärinnan vetämänä oli minusta paras tentti tähänastisista. Siinä kohdeltiin poliitikkoja inhimillisesti, kuin ihmisiä, eikä vain poliitikkoja - mitä he ovatkin - kiitokset siitä, joku osaa!

Kerjääminen kiellettiin Tanskassa

  Kiertävät kerjäläiset ovat ärsyttäneet tanskalaisia niinkuin varmasti muitakin eurooppalaisia, jo pitkähkön ajan.  Kyseessä on enimmäkseen kiertävät Romanialaiset romaanit, jotka kerjäävät agressiivisesti tai varastelevat,  leiriytyvät keskelle kaupunkia,  minne haluavat, ja muuttavat sitten muualle jättäen leirinsä siivoamatta. Kauppojen omistajat ovat huolissaan asiakkaiden kadosta ja turvallisuudesta, ja paikalliset asunnottomat ovat saaneet suhteellisen röyhkeitä kilpailijoita. Pullojenkeräyksen he ovat myös ottaneet omakseen.

Myös EU on syyllinen turvallisuuden alenemiseen

------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------

EU-rajat takaavat reviirit – rajattomuus sekoittaa tavat, kulttuurit ja uskonnot

UPI-FIIA järjesti kutsuvierastilaisuudessaan 15. syyskuuta 2016 erinomaisen läpileikkauksen mitä Frontex |1 – Euroopan unionin rajavalvontavirasto teki, tekee ja miten sen tehtävät nähdään huomenna.

 

[... kansalainen Erkki on pohdiskellut rajallista Euroopan Unionia ja ihmetellyt sen sekasikiömäisyyttä idästä länteen ja etelästä pohjoiseen – mitään strategiaa kansalainen ei ole toiminnassa nähnyt, vain aavistus, että yritetään pitää pää pinnalla Yhdysvaltain ja maailman suurimman Kiinan puristuksissa |2 - |3 …

Tanskan uusi pakolaislaki

Tanska on kokonsa, väkimääränsä ja varallisuutensa, bruttokansantuotteensa, suhteen Suomen luokkaa. Viime kesänä vasemmisto hävisi vaalit ja maahan nousi Venstre – puolueen johtoinen vähemmistöhallitus. Vuonna 1995 perustettu Tanskan kansanpuolue kasvatti jälleen kannatustaan 21,1% asti. Nämä ovat niitä oikeistopopulisteja tai tuttavallisemmin natseja joiden takia esim.

Painava puheenvuoro Paavo Väyryseltä

Taas painavaa tekstiä Paavo Väyryseltä.

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210537-uusi-alku

Annan tukeni Paavon kansalaisaloitteelle, ja olen avoimella mielellä Paavon ehdotukselle laajapohjaisesta kansanliikkeestä Suomen pitämiseksi itsenäisenä oikeusvaltiona.

Pidetään myös Perussuomalaisten ovi avoinna Paavon suuntaan!

Suomen valtion päätösvalta palautettava kotiin

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö otti uudenvuodenpuheessaan suurta kansanosaa miellyttäviä kantoja ajankohtaisiin kysymyksiin, kuten maahanmuuttoon, talouteen ja turvallisuuteen. Maahanmuuttoon liittyviä kysymyksiä paalutettiin seuraavasti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä