Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Kokoomus erotti valtuutetun ryhmästä - luottamuspula

Rovaniemellä kokoomus on erottanut Sara Tuiskun valtuustoryhmästään. Hän sai juuri käydyissä eduskuntavaaleissa yli 2200 ääntä ollen nyt valituksi tulleen Heikki Auton varaedustaja. Pidempään muhinut luottamuspula kerrottiin erottamisen syyksi.

Näkyvän vaalityön tehnyt Tuisku kelpasi ääntenkerääjäksi, mutta vaalien mentyä "äijäkööri" ilmoitti luottamuspulasta kuntapolitiikassa. Tulevaisuus näyttää, että onko vaalien eteen vaivaa nähnyt ja niihin rahaa sijoittanut Tuisku enää jatkossa ehdolla kokoomuksen riveissä. On aina mahdollista, että nyt erottamispäätöksen tehneet ottavat kuntavaalien lähestyessä taas uuden asennon ja pyytävät ehdolle. Eri asia onnistuvatko.

Politiikka on raadollista touhua. Ihmistä voidaan surutta hyödyntää puolueen hyväksi ja kun akuutti tarve on ohi hänet voidaan erottaa porukasta ilman minkäänlaisia tunnonvaivoja. Sitä, mistä luottamuspula on syntynyt voi sivullinen vain arvailla. Yli 2200 äänen potti vaaleissa on kuitenkin sellainen näyttö, että erottajilla täytyy olla melkoisesti pokkaa kun tuollaiseen ratkaisuun päätyivät. Jonkinlaisesta sisäkapinasta on varmaan kysymys.

 

https://www.lapinkansa.fi/lappi/rovaniemen-kokoomusryhma-erotti-sara-tuiskun-valtuustoryhmasta-syyna-luottamuspula-3536381/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Onpas kykypuolueessa eripurasta porukkaa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Niinpä. Tuisku kun on myös kaupunginhallituksen jäsen ja puolueen piirin varapuheenjohtaja.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Oudolta vaikuttaa, sillä Sari Tuiskulla on jokseenkin kovan luokan tukijoita politiikalleen. Atte Kaleva, Peter Vesterbacka, Risto Niva ja Jari Vilén.

http://saratuisku.com/

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Olisiko mennyt omat ja jonkun muun rahat sekaisin?

Siinä ei välttämättä tukijatkaan enää auttaisi ja syyksi kerrottaisi "luottamuspula"... mikäpä muukaan.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kysymyksessä voi olla myös poliittinen valtataistelu, koska kaupungin vanhat kokoomusyrittäjät ovat tottuneet vetämään linjat, ja Tuisku taisi saada vaalikampanjassaan "sosiaalitantan" tahran jota ei vanha kaarti sulata. Äänet on kerätty, on pyykinpesun aika.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset