Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Tanassa olevat putket ja tossumarssit

Tänään taas vietetään eri tavoin Suomen itsenäiseksijulistautumisen muistopäivää. Tavan mukaan televisiossa nähdään Tuntematon sotilas, sekä puolustusvoimien itsenäisyyspäivän juhlaparaati. Itsenäisyyspäivän vietto perinteisine tapoineen on vielä niitä asioita joita Euroopan Unioni ei ole jäsenvaltioiltaan kieltänyt. Liittovaltiossa elämisessä on kansallisia vapauksiakin, ainakin toistaiseksi.

Panssarivaunujen kulku putket tanassa herättää kummasti sotaisia ajatuksia, vaikka sota itsessään on niitä vastenmielisimpiä asioita mitä ajatella saattaa. Olen elämäni varrella huomannut, että monet naiset ovat kiinnostuneempia seuraamaan marssia kuin miehet. Lieneekö sotilaiden esiintyminen ja "huoranettien" (Hornet toisella kotimaisella) ylilennot jotka viehättävät.

Luvassa on myös myös toisenlaisia marsseja tai kulkueita. Arvattavasti niistäkin nähdään joku vilahdus televisiossa, ainakin uutisissa. Niissä tuuletetaan erilaisia liivejä ja klubitakkeja sekä manataan maahamme tunkeutuneita vääräuskoisia ulkomaalaisia. Näissä tossukulkueissa ei putkia esitellä, jollei sitten jostakin hihasta sellaisia tilanteen  kehittyessä  vedetä esiin ja aleta huiskimaan. Sitäkin on nähty.

Enemmistölle hyvää itsenäisyyspäivää, perussuomalaiselle vähemmistölle samaa valkoisena. Linkin takana tietoa tossumarssijoista, jengiin kuuluu kansanedustajiakin.

https://yle.fi/uutiset/3-10533611?origin=rss

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset