Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Keskustassa painettiin paniikkinappulaa

Keskustan puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen purkaa puolueen hermostumista EK:n kannanottoihin tulevasta hallituspohjasta. Asialla spekuloiminen ei kuulemma kuulu etujärjestöille. Pirkkalaisen kannanotto on syytä muistaa, kun Maaseudun Tulevaisuudessa kerrotaan esimerkiksi MTK:n arvioita samasta asiasta.

On luonnollista, että eri järjestöissä toimivilla ihmisillä on oikeus spekuloida tulevia tapahtumia. Eihän sellaista voi vapaassa yhteiskunnassa keneltäkään kieltää. Jotkut tavan tallaajat ovat aloittaneet samanlaiset spekulaatiot jo ajat sitten, eikä kukaan ole ollut moksiskaan. Miksi järjestöissä ei saisi tehdä samaa? Rajanveto "luvattomien" ja "luvallisten" spekulanttien välillä on paitsi tarpeetonta myös mahdotonta.

EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämiehen ulostulot ovat olleet värikkäitä, mutta rehellisiä. Jos maahan saadaan vaalien jälkeen samanlainen hallitus kuin nyt, niin pannaan Ay-liike heti alussa ahtaalle. Voiko sen rehellisempää puhetta porvarin suusta kuulla. Elinkeinoelämällä on selkeä tavoite ja keskustaoikeistolaisille puolueille jää tehtäväksi kannatuksen hankkiminen vaaleissa sen toteuttamiseksi. Työnjaossa ei ole ongelmaa. Rahaa hankkeen eteen löytyy varmaan reippaasti.

Keskustassa sapettaakin lähinnä se, että ay-peijaiset saattavat jäädä näkemättä jos puolue on oppositiossa, mikä on hyvinkin mahdollista. Työelämän tulevat uudistukset jäisivät muiden, lähinnä kokoomuslaisten ja demareiden tehtäväksi. Ilman keskustalaisia tietysti kaikki tehtäisiin siinäkin taas väärin. Etelän metiakin tekisi uutisia toisten tekemisistä. Keskustassa taitaa olla jo paniikki päällä vaikka monet joulukinkut vielä röhkivät.

 

https://www.verkkouutiset.fi/keskustan-puoluesihteeri-hallitusten-muodostaminen-ei-kuulu-etujarjestoille/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

On aikoihin eletty. Tuure Piittinen kehuu estottomasti EK:toimitusjohtaja Jyri Häkämiestä. Mitähän "toverit" ajattelevat. Syyttävätkö Piittistä petturiksi vai kehuvatko sankariksi. Sitä jään mielenkiinnolla odottamaan.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Piittinen arvostaa rehellistä puhetta tuli sitä keneltä hyvänsä. Sitäpaitsi Häkämiehen puheet ovat palvelus vasemmiston vaalityölle, ainakin minun mielestäni.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Nyt Piittinen vasta totuuden murjaisit Häkämiehestä. Kyllä "toverisi" ovat entistä tyytyväisempiä, kun kerrot Häkämiehen puheiden olevan palvelus vasemmiston vaalityölle. Olen aivan äimän käkenä.

Milloin paljastat Sipilän puheidenkin olevan palvelus vasemmiston vaalityölle. Lentokonekommentti ei sitä ehkä ollut, joten voisitko keksiä jotain aivan uutta rehellistä puhetta.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #5

Kukkuu, viestinnän sisältöjen tulkinta ei taida olla Tammelan vahvuuksia. No olkoon, sanotaanhan että jokainen saa tulla uskollaan autuaaksi. Joten se siitä.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela Vastaus kommenttiin #7

Kiitos Piittinen. Olen eilistä enemmän äimän käkenä kirjoituksiesi sisällöistä. Kyllä niistä "viisaampikin" kärryiltä putoaa.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Kepulla on tosiaan todennäköisyys siirtyä keskisuureksi - tai takiaispuolueeksi tulevien ek-vaalien jälkeen (se olisikin sille todellakin ihan oikein). Häkämiestä ottaa kovasti koteloon porvariyhteistyön todennäköinen kariutuminen. SAK, SAK, SAK.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Aika näyttää kuinka käy. Joka tapauksessa Sipilä hankki kaiken varalta uudemman lentokoneen. Jos kävisi vaikka niin että Perussuomalaiset otettaisiin kuitenkin hallitukseen apupuolueeksi, niin koneelle voisi olla taas käyttöä.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Kepu jyrää ainakin Vasemmistoliiton, Vihreät ja Persut. Siitä tulee eduskunnan suurin oppositiopuolue...

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Älähän sano, jos kaikki oikeistopuolueet kasaavat hätäpäissään hallituksen Haaviston vihreitä ja persuja myöten, niin enemmistöhallitushan se olisi.

Jo vain saisi ay-liike kyytiä, luottamusmiehet pois työpaikoilta, lisää leikkauksia etuuksiin ja veronkevennyksiä valituille ryhmille. Jatkoa Sipilän hallituksen aloittamalle linjalle. Kuka tavan tallaaja tätä oikeasti haluaa?

Demareiden mahdollinen vaalivoitto voi kyllä sotkea tätä kuviota.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset