Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Niinistö ärsytti vaalikeskusteluissa

Nyt kun varmistui, että Ville Niinistö ei enää ainakaan lähitulevaisuudessa ole mukana television vaalikeskusteluissa, huomasin että häntähän tulee oikeastaan ikävä. Mistä löytyy sellainen sanansäilää heiluttava johtaja, joka saa jo muutaman sekunnin puheen jälkeen suurten puolueiden puheenjohtajat huutamaan päälle?

Asiallisuudessaankin Niinistö ärsytti kolleegoitaan keskusteluissa. En pidä päällehuutamisesta pätkääkään, mutta Niinistön kohdalla se tuntui viihteeltä kun kerta toisensa jälkeen joukko äänellään peitti hänet. Vihreiden kannatus nousi luultavasti muutaman kymmenyksen joka kerta kun huutomyrsky pimensi Niinistön. Katsojan sympatiat ovat useimmiten kärsineen osapuolen puolella.

Oikeasti en kaipaa suurta hälyä tai melua poliittisiin tv-keskusteluihin. Parasta olisi, jos jokainen saisi pitää rauhassa sen puolen minuutin  puheenvuoronsa ilman häirintää. Maratonluennot eivät kuulu keskusteluohjelmiin. Valitettavasti toiveeni ei menneisyys huomioiden tule taaskaan toteutumaan. Toimittajat eivät tule puoluevarsojen hirnuessa pääsemään taaskaan helpolla.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/263320-ville-niiniston-ilmoitus-sahkoistaa-tilanteen-professori-mita-mina-sanoin

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän juholaatu kuva
Juho Laatu

Minua Ville Niinistö ärsytti sillä, että esitti aina loukkaantuvansa kaikkien mahdollisten tahojen puolesta, ja syytti toisia puolueita arvovalinnoista, joiden ajamina ne käyvät aina tahallaan sorrettujen kimppuun. Liikaa ammattiloukkaantumista siis, asiakeskustelun sijaan.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Nyt kun vasemmistopuolueet näyttävät olevan myötätuulessa, niin tulevissa vaalikeskusteluissa varmaan kaikki ärsyyntyvät Antti Rinteestä ja Li Anderssonista - ja huutavat päälle. Maan tapa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset