Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Rajavalvonta petti pahasti

Viime vuosina on totuttu uutisiin, joissa maahamme on tullut niin paperittomia kuin paperillisiakin ihmisiä. Tuloreitit ovat vaihdelleet. Viimeisin kalliiksi tullut joukko tuli lentokoneilla vain muutama päivä sitten turvallisuudesta vastaavien tahojen väärinarvioinnin seurauksena.

Jotkut saapuneista onnistuivat etenemään jopa presidentinlinnaan asti ilman, että kukaan olisi edes kysynyt heidän henkilöllisyytensä perään. Onneksi tulijoiden palautus onnistui tällä kertaa kiitettävällä ripeydellä, mutta lyhytkin visiitti ehti aiheuttamaan miljoonakustannukset.

Mukana seurasi myös aseistautunut joukko, mutta suomalaisen poliisin tiukan silmälläpidon alaisena ei heistä ollut suurempaa vaaraa suomalaisille. Köyhimmilläkin tulijoilla oli tiettävästi kameroita ja kännyköitä joten siinä mielessä normaalia sakkia olivat.

Aivan kaikkia ei tiettävästi ole vielä saatu ulos maasta, joten on mahdollista että he välittävät maastamme epämääräisiä viestejä maailmalle. Tällaisten ihmisten läsnäolo mahdollistaa sen, että he yrittävät vaikuttaa maamme sisäpolitiikkaan ja tuleviin vaaleihin. Sellainen on nyt maailmalla tapana.

Hämmentävää on, että turvallisuudesta vastaavat keskittyivät hitsaamaan Helsingin keskustan hunajantuoksuisten viemäreiden kansia kiinni. Sillä ei saatu aikaan muuta kuin se, että maahiset joutuivat käyttämään kiertoreittejä päästäkseen suojaamaan kaupungin tavallisia suomalaisia pahoilta voimilta.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Sosialismi on kansainvälistä ja siten sinun tulisi olla lempeä tänne tulleille tovereille.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kapitalismi on kansainvälistä ja siten sinäkin olet lempeä tänne tulleille kavereille.

Pekka Iiskonmaki

#2
Minä muutin pois jo vuonna 1988.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #3

Ja vielä vanha suola janottaa. Kyllä kolmessakymmenessä vuodessa pitäisi jo päästä irti katkeruudesta.

Pekka Iiskonmaki Vastaus kommenttiin #7

#7
Minä ihmettelin sinun katkeruutta aateveljiäsi kohtaan ulkomailla.

Miksi et hyväksy heitä toverellisesti jakamaan sinun eläkkeesi heidän kanssaan?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Mistä sitä sosialismia vielä löytää?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Kenties myös Kuubasta ja Pohjois-Koreasta. Kiinalainen sosialismi on kuitenkin kapitalistisesti parhaiten onnistunut. Valltava osa käyttämistämme tuotteista valmistetaan Kiinassa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Pekka I:lle on sosialismia kaikki missä verovaroja käytetään muualle kuin sotilasmenoihin ja poliisivoimiin. Ai niin, yritystuet taitavat myös olla sallittujen listalla, jos niitä saavat yritykset vain ovat riittävän suuria ja mielellään kansainvälisiä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset