Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Rehelliset Lapin vasemmistolaiset

Eduskunnan entisen talouspäällikön Pertti J. Rosilan muistelmakirja kertoo mielenkiintoisia asioita joidenkin kansanedustajien käyttäytymisestä eduskunnassa. Lappilaisesta näkökulmasta vasemmistolaiset kansanedustajat selviävät puhtain paperein, kun taas esimerkiksi keskustan joukoista löytyy petoksesta tuomion saanut Lasse Näsi.

Nyt jo entinen SKDL/Vasemmistoliiton edustaja Esko-Juhani Tennilä saa jopa mallikansanedustajan tittelin, koska kaikki oli aina kunnossa. Jopa verokortti tuli ajallaan. Myöskään nykyisen Vasemmistoliiton kansanedustajan Markus Mustajärven toimista ei löydy byrokatiamielessä huomautettavaa, mutta hän kuulemma juo lonkeroita eduskunnan saunassa. Olisiko vaihdettava olueen? Huumoriakin miehellä piisaa.

Myöskään 1987-1998 SKDL:n kansanedustajana toimineen Asko Apukan menneisyydestä ei eduskunnan hallintomieheltä muuta huomautettavaa löydy kuin saunan kovat löylyt. Lapin vasemmistolaisilla on tapana äänestää eduskuntaan rehellisiä lappilaisia ihmisiä, jotka eivät kikkaile ylimääräisiä korvauksia omaan pussiinsa.  Lisää tällaisia!

Rehellistä Vappua kaikille!

 

https://www.lapinkansa.fi/lappi/lappilaiskansanedustajan-petos-valvotti-kikkailu-kulukorvauksilla-vei-kirstunvartijan-younet-ja-mustasi-eduskunnan-mainetta-200894355

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Lappilaiset vasemmistolaiset ovat olleet rehellisiä mutta pitäisikö tuosta tehdä sellainen johtopäätös, että rehellisyys ei enään nykyjäään kannata. Vaan poliitikon tulisi olla käpläri luonteeltaan, että minkä poliitikko omasta hyötymisestään jättäisi yli äänestäjilleen ja kansalaisille, onkin tuleva poliittinen linja Suomessa ja tuon myötä myös Lapissa.

Vappua toivotan.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kiitos samoin. Hyvä kysymys on, että palkitaanko rehellisen ja asiallisen kansanedustajan toimintaa koskaan vastuullisemmilla tehtävillä. Helpompi on makutuomareiden valitseman missin päästä avuillaan ministeriksi kuin rehellisesti siviili- ja kansanedustajan työtä tehneen ihmisen.

Lisäksi näyttää siltä, että nykyään kaikenlainen julkisuus on eduksi vaikka seurauksena olisi tuomio oikeudessa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Noin voi olla mutta se on ohimenevää. Pitkässä juoksussa rehellisyys maan perii.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset