Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Hakkaraista on halattu

Perussuomalaisten keskisuomalainen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on maamme tunnetuimpia poliitikkoja. Tämän aseman saavuttaminen voidaan katsoa täysin hänen oman työnsä tulokseksi. Keinot ovat olleet omintakeisia mutta tehokkaita.

Kun on tunnettu ja suosittu, niin ympärille kertyy myös ei-toivottuja käytöstapoja harrastavia henkilöitä. Keskisuomalaisessa julkaistun jutun mukaan Hakkarainen on joutunut eduskunnassa sellaisen halauksen kohteeksi johon hän ei ole antanut suostumusta.

Uutisessa ei kerrota, että johtuuko hänen tämän hetkinen sairaslomansa halauksen aiheuttamasta järkytyksestä, vai onko siihen joku muu syy. Hakkarainen taisi itsekin halata ja ainakin yrittää pussata edustajakolleegaansa ilman suostumusta eduskunnan pikkujouluissa.

On tietenkin hyvä, että Teuvo itsekin nyt tietää millaisen kiusallisen tunteen tuollainen luvaton lähestyminen ihmisessä aiheuttaa. Onhan se stressaavaa jos työpaikalla joutuu koko ajan vilkuilemaan ympäriinsä, että missä  päin halausvainooja milloinkin luuraa. Monenlaista sitä kansanedustajan palkalla joutuu sietämään.

Sitten on vielä verbaalinen puoli. Nimittäminen "Lempi-Hakkaraiseksi" voidaan ymmärtää monella tavalla. Harmitonta huumoria, iskuyritys, vai peiteltyä naljailua? Vaalien lähestyessä taitaa käydä niin, että vetävin vaalilupaus on "en halaa enkä pussaa".

https://www.ksml.fi/kotimaa/Teuvo-Hakkarainen-sanoo-ty%C3%B6toverin-kohdelleen-h%C3%A4nt%C3%A4-ep%C3%A4asiallisesti-eduskunnassa-%E2%80%93-Minua-on-tultu-halaamaan-lupaa-kysym%C3%A4tt%C3%A4/1115742?pwbi=d5a2ec99e0d1a234bbc3c65f4de8a62a

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset