Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Saako hevosta varten tapaamisoikeutta?

Keskustelussa erään ex-perussuomalaisen kanssa nousi esiin kysymys siitä, että Onko Timo Soinilla tapaamisoikeutta perussuomalaisille luovutettuun lahjahevoseen. Uutisoinnin perusteella Soinilla oli paljon merkitystä sille, että puolue sai hevosen.

Erot ovat aina vaikeita tapahtumia. Omaisuuden jakamisesta ja tapaamisoikeudesta syntyy usein katkeria riitoja. Riitaa perussuomalaisten ja puolueesta lähteneiden kanssa on kyllä ollut julkisestikin, mutta omaisuuden jakoa ei ilmeisestikään tässä tapauksessa ole tehty eikä tehdä. Hevostelu jatkunee siis samassa tallissa kuin ennenkin.

Ihmiset voivat kiintyä paitsi toisiinsa, niin myös erilaisiin tavaroihin sekä luontokappaleisiin ja niistä eroaminen on raskasta. Oliko Soinin suhde hevoseen niin syvällinen, että tapaamisoikeuteen olisi tarvetta ja halua?  Onko nykyinen puoluejohto valmis tällaista oikeutta myöntämään, jos Soini sitä kysyy? Vai jääkö hänen roolikseen vain vilkutella hummalle raviradalla, jos sattuu sen siellä näkemään.

Edelläoleva teksti saattaa tuntua humoristiselta, jopa naurettavalta, tarpeetonkin se saattaa olla. Asia on kuitenkin mitä vakavin. Saattaa tietenkin olla että tapaamisoikeus on jo sovittu ja kunnossa, mutta epätietoinen väki kentällä on huolissaan. Työmies Matti Putkosen järjestämää tiedotustilaisuutta asian tiimoilta odottaa varmaan moni.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Muistaakseni hevonen kerrottiin lajoitetun puolueelle,puoluehan voisi sen teuraaksi, mikäli Timo Soini ei vastaa sen hoitokuluista.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Luulisi sinisten osuudesta puoluetukiaisia riittävän euroja kustantamaan kauroja hinkaloon joka päivä.

Jos hevonen ei tuota, niin saattaapa naulapyssy kutsua.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Nyt vaan joku hevoskuiskaaja tekemään diaknoosin hevoselle, kuinka hän kärsii eroahdistuksesta Soiniin..

Mikäli eroahdistus todetaan niin sitten vain tapaamisoikeudet, vaikka oikeudenkautta. Tietysti, mikäli Soini itse haluaa tavata kyseistä konia, niin sopivat elatusmaksut on paikallaan.

Tietysti mikäli tapaamiset ei toteudu ja hevosen kärsimykset lisääntyy, voidaan tietysti harkita ruualla leikkiminen lopetettavaksi, kyllä sen herra Snelman tai Atria ostaa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Meni miten meni, niin tärkeää on niin ulkoministerin kuin hevosenkin henkisestä ja fyysisestä terveydestä huolehtiminen. Soini voi mennä halutessaan vaikka terapiaan tai ainakin kysyä vaimolta, mutta kuka tietää pollen ajatukset? Hevoskuiskaaja voisi tietenkin olla ihan hyvä ratkaisu. Toimenpiteet olisi tutkimuksen jälkeen tarkasti mietittävä, ettei seuraukset olisi kuin työttömien aktiivimallissa joka johti lakkoihin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset