Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Ihanat paperilliset maahanmuuttajat

Maahanmuutosta ja -muuttajista on jokunen rivi kirjoitettu tänne Puheenvuoroonkin viime vuosien aikana. Paperit, huivit, "säkkiasut", kännykät, kultasormukset ja lastenvaunutkin on käyty keskusteluissa läpi. Uskonnosta ja ihonväristä puhumattakaan.

Piakkoin saapuu maahamme pariskunta, jolla on tiettävästi paperit kunnossa mutta uskonnosta saati maallisesta vauraudesta ei ole mitään tietoa. Tieto heidän saapumisestaan on ollut tiedossa jo jonkin aikaa, mutta minkäänlaisia marsseja tai mielenilmauksia  puolesta tai vastaan ei ole näkynyt eikä kuulunut.

Väritykseltään tuleva pari on tyyliä jokaiselle jotakin, eli mustavalkoisista elävistä on kysymys. Tämä sopii ilmeisesti perussuomalaisillekin, koska minkäänlaista protestointia ei ole siltäkään suunnalta kuulunut. Pääasia että on paperit. Niillä maahanmuuttajien maanpäällisen arvon mittaavat ne, jotka ovat asiaan vihkiytyneet.

Tulijoita varten on rakennettu kerrassaan mahtava, kahdeksan miljoonaa euroa maksanut lukaali. Lisäksi oma kaunis ja ilmeisen ammattitaitoinen palvelija on heille palkattu. Suomi ottaa paperilliset maahanmuuttajat vastaan komeasti kun niikseen tulee.

Tervetuloa Suomeen ja Ähtäriin, pandakarhut. Olkoon suhteenne lämmin ja hedelmällinen meidän suvaitsevaisten suomalaisten ja muidenkin iloksi. 

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tallaisia-ovat-ahtariin-tuotavat-pandat-uros-on-aktiivinen-ja-silla-on-hyva-ruokahalu-naaras-on-kaunis-ja-urosta-ujompi/6668182#gs.E1EYvZY

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Nyt vain mietityttää onko pariskunta naimisissa? Aito Avioliitto Ry voi kenties paheksua susi (tai oikeammin panda-) parina elämistä.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

On sen verran kiinalainen juttu, että parempi kun ei käy arvioimaan sitä minkälaisia asiakirjoja Kiinassa on laadittu, seremonioista puhumattakaan. Yhden lapsen politiikka ei kuitenkaan päde Suomessa.

Tuskinpa pandat panevat hanttiin suomalaistakaan vihkimystä mikäli tarjoilut ovat suunmukaiset.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Nämä maahanmuuttajat ovat niitä varsinaisia kultamunia, joita on odotettu kuin kuuta nousevaa. Ne luovat arvoa jo pelkällä olemassaolollaan ja lisääntyminen vasta hienoa olisikin. Jokaisen pennun arvo mitattaisiin miljoonissa. Tosin tuotto taitaisi valua ulkomaille, niinkuin sote-sopassa konsanaan.

Onnea kuitenkin Ähtärille. Minäkin voisin käydä pandoja katsomassa, jos Ähtäri ei olisi minun näkökulmastani melkein yhtä kaukana kuin Kiina.

Tai Ähtärin reissun hinnalla voisin yhtä hyvin käydä katsomassa pandoja kotikonnuillaan.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #3

Erilaisuus kiinnostaa aina. Amerikassakin kierrätettiin Afrikasta tuotuja mustia orjia häkkivankkureissa ympäriinsä ja heidän näkemisestään perittiin pääsymaksu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset