Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Naapurin isäntä ja naiset

Itäisen ystävällismielisen naapurimme päämies Vladimir Putin pistäytyi sitten kylässä. Presidenttimme Sauli Niinistö hoiti isännän tehtäviä mallikkaasti, eikä lehtien mukaan mokannut kuin kerran hymyilemällä väärässä paikassa. Aijai Sauli, etkö muistanut että hymypoikakisat käytiin joskus peruskoulun aamuhämärissä? Tosin väärässä paikassa tehtynä ääneen nauraminen olisi ollut vielä pahempi vaihtoehto.

Naisten rooli tällä käynnillä olisi jäänyt varmaan täysin huomiotta, ellei joku naiskansanedustajamme olisi sonnustautunut keltaiseen mekkoon. Keltainen väri viestii perinteisesti jostakin halvasta, ei niin täysin vakavastiotettavasta kuten esimerkiksi iltapäivälehdet. Uutisoinnin perusteella vaikuttaa kuitenkin siltä, että Putin ei kysynyt keltamekkoisen hintaa joten maassa kaikki hyvin.

Yksi huomioitava seikka on myös Terhi Kiemungin ja hänen rajat kiinni- hengenheimolaistensa puuttuminen plakaateineen Putinin saapuessa. Suomi ensin- liike loisti myös poissaolollaan. Tästä voinee vetää sen johtopäätöksen, että Putinin ihonväri on oikea ja lyhytaikaiseen maassaoloon arvioidaan tuohta löytyvän häneltä riittävästi.  Kaiken lisäksi vieraiden kerrotaan vieneen mukanaan täältä hankittua koskenkorvaa ja konjakkia runsaasti, joten maamme talous ja koskenkorvatehtaan työllisyyskin saivat piristysruiskeensa.

Kylän naisväki ei tuntunut kovin innostuneelta Putinin vierailusta. Eikö Putin ole riittävän seksikäs? Hänen naisasioistaan kahvikiekerö teki lyhyen yhteenvedon toteamuksella, että kun miehellä ei näytä olevan oikeaa vaimoa ja seuralaisetkin ovat luoja ties minkä ammatin harjoittajia, niin ei sellaista miestä voi oikein arvostaa niin presidentti kuin onkin. Ranttuja nuo tämän kylän naiset. Vai kateellisiako lienevät.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Venäläisille keltainen symboloi eroa ja surua, joten värin valinta kolttuun ei ollut aivan onnistunein. Etenkin kun henkilö istui aivan Putinin vieressä illan emäntänä.

Luulen että monet venäläiset, ehkä Putinkin ruokaillessaan, on miettinyt onko sillä haluttu viestiä jotain.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

En ole nimeksikään perillä venäläisestä kulttuurista, joten en tiennyt tuosta keltaisen merkityksestä. Ehkä Putin kuitenkin ajatteli, että nainen halusi viestiä surevansa eroa ja olevansa vapailla markkinoilla. Lähemmäksi Putinia ei kuitenkaan julkisesti tyrkylle pääse :)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Keltainen voi myös, venäläisillekin luulisin, symboloida iloa ja aurinkoa. Ehkä vieraalle tuli mieleen isä aurinkoinen.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Etenkään keltaisia kukkia ei kannata antaa Venäjällä, ellei kyseessä ole vainaja. Tai ehkä jos haluaa osoittaa toivovansa saajan kuolemaa.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Sauli ei taida olla peruskoulua käynyt. Tasapääkoulu perustettiin vasta myöhemmin.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Eihän Sauli tietenkään peruskoulua ole käynyt, en minäkään. Mutta muistan kun joku minua sukupolven verran nuorempi veijari valittiin koulunsa hymypojaksi. Luulin että Saulikin tietäisi käytännöstä :)

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Varmaan se tietääkin. Hymypoikia valittiin muissakin kouluissa ja patsas oli palkintona.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset