Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Pidä kavereistasi huolta

Kokoomus on puolue joka pitää huolta omistaan. Toiminta omia kohtaan on rehellistä, joskaan ei aina julkisuuteen tarkoitettua ja moraalisesti kestävää. Mutta mitä sen on väliä, kunhan maine omien keskuudessa kestää. Sieltä se kannatus sikiää.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) on todennut, ettei tunnista hyväveli-verkostojen olemassaoloa. Suomen kuntia laajasti hallitsevaan Keskustaan kuuluvan pääministerin suusta lausunto on odotettu. Omat varmaan uskoo.

Mitähän Sipilä uskoo kokoomuksen järjestelyistä, josta esimerkki alla olevassa linkissä? Eikö rima uskoa hyväveli-järjestelmän olemassaoloon laske edes silloin kun on kyse toisesta puolueesta? Mätää taitaa olla syvemmällä ja toisaalta korkeammalla kuin aavistammekaan.

Nykyinen hallitus on UV-rakenteineen moraalisesti ja osin toiminnallisestikin todella laho. Ainoa asia mitä ajetaan viimeisen päälle jämäkästi on yksityistäminen. Se on hallituksen kova ydin.  Sitä yritetään sinnikkäästi jopa perustuslakia kiertäen jättämällä asiantuntijalausunnot huomioimatta. Paljonko alemmas voi hallinto vajota?

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707032200242710_pi.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän SaaraHuhtasaari kuva
Saara Huhtasaari

ihminen toimii yleensä omien etujen mukaisesti, ja samalla uskottelee itselleen, että toimii oikein. Moraali on jo aikaa sitten kadonnut.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Niin, ensimmäiseksi omien etujen ja kun ne on turvattu niin sitten kaverien etujen. Moraalin käsitys on monilla muuttunut sellaiseksi, että se ei koske omia tekemisiä. Ei ainakaan politiikassa.

Käyttäjän SaaraHuhtasaari kuva
Saara Huhtasaari

Juuri näin, minä ensin sitten kaverit, ei muista niin väliä!
Moraali on tosiaan osoittautunut varsin venyväksi käsitteeksi.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kaikilla ei ole vara äänestää Kokoomusta. Se on tavallaan valitettavaa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kaikissa ryhmissä on varmaan sisäisiä nokkimisjärjestyksiä. Rötöstelleiden puolueen jäsenten nostaminen suojatyöpaikkaan on kuitenkin aivan oma lukunsa.

Minulla ei ole koskaan ollut varaa edes ajatella äänestäväni kokoomusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset