Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Junttilan tupaan lisää väliseiniä

Maatamme on hallittu pääministeri Juha Sipilän (kesk) aikana keskeneräisestä Junttilan tuvasta. Ulkokuori ja katto ovat olleet kunnossa, mutta väliseiniä on puuttunut. Yhden huoneen mökissä ei sentään hallinto ole ollut, vaikka alkutaipaleella vähän siihen viittaavaa toimintaa nähtiinkin.

Perussuomalaisten Timo Soini oli alun perin kahdentoista apostolin kannalla, tilaa tehtiin kuitenkin neljälletoista oman huoneen haltijalle. Populistinen ministerimäärän lasku johti kuitenkin siihen, että juuri Soinin edustaman puolueen ministeri joutui työuupumuksen vuoksi ensimmäisenä sairaslomalle. 

Nyt on sitten erilaisin perustein päädytty siihen, että kolme uutta koppia ministereille on saatava. Lisää väliseiniä Junttilan tupaan, jonka seinässä tunnetusti tietty materiaali istuu tiukassa. Luontevimmin sitä luulisi löytyvän uuden maataloustukiministeri Jari Lepän (kesk) työtilasta. Tosiasiassa EU:sta tuleva posti sisältää ministerin näkökulmasta todennäköisesti enemmän kakkaa kuin kukkasia.

Toinen uuden ministeritilan haltija on Antti Häkkänen (kok). Hän onkin laittamassa nuoruuden innolla oikeuskanslerin nimitystä uusiksi. Ehkä hänellä on tiedossaan sopivampi ja/tai luotettavampi kokoomustaustainen henkilö kyseiseen tehtävään, sekin selviää aikanaan. Oikeusministeri tietää.

Uuden  oman huoneen saa myös kulttuuriministeri Sampo Terho (PS) joka pääsee mm. Perussuomalaisten nuorisojärjestön iloksi jakamaan avustuksia nuorille. Jokohan viimein PS-nuorten valitus syrjinnästä tukien jaossa loppuu. Ministerin huoneen seiniltä löytynee kuvia Suomeen tulevista pakolaisista jotka ovat piilottaneet omaisuutensa hallintorekistereihin.

Tästä eteenpäin voi maamme nykyistä rakennuslaatua mukaillen odottaa, että hallituksen loppukaudella ilmenee vakavia sisäilmaongelmia jotka saattavat ilmetä ärtyneisyytenä, ovien paiskomisena ja voi olla että jollakin silmätkin alkavat punottamaan. Mutta jos näin käy, niin syy on tietenkin mediassa koska se ei malta olla uutisoimatta näistä asioista.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän AnneliNokkosmkiEntinenTolvanen kuva
Aimo Ja Anneli Nokkosmäki

Olipa nasevaa tekstiä, hyvin käytettyä kuvakieltä ja mainioita arviointeja
ministereiden erehdysten korjailuista ja niiden mahdollisista seurauksista.
Tuossa joukossa on eräs mainitsemasi henkilö, joka mielestäni on käyttäytynyt juuri mediassa asiallisesti ja viisaasti.
Onhan siellä sellaistakin näkyvillä, että ollaan pelokkaana myrskyisellä järvellä ja se panee huutamaa.
Sanan vapaus on hyvä asia kun sitä asiallisesti käytetään.
Uusissa huoneissa voi käydä ajoittain melkoinen viima ja pienimuotoisia trombolejakin saattaa ilmetä.
Toivon mukaan perustus kuitenkin on tehty tarpeeksi hyvin ja käytetty tarpeeksi rautaa sementin lisäksi.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Eihän Suomessa osata enää tehdä kunnon betoniakaan. Ei varsinkaan siltoihin ja rakennuksiin.

Mistä ihmeestä tänne sitten jämäkkä hallitus saataisiin? Nyt vouhotetaan milloin mistäkin talousnumeroista ja vähennetään tavallisten ihmisten keskuudessa kiertävän rahan määrää sekä lisätään holhousta. Tuskin edes vanhan ajan Neuvostoliitossa yksilö oli niin vahdittu kuin Suomessa nyt.

Käyttäjän SeppoHonkanen kuva
Seppo Honkanen

Tuure, tuo Pellon ponsi, ei taaskaan petä..

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset