Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Keskustan kuvahuijaus

Suomen Keskusta joka on nykyisin myös pääministeripuolue, on lähtenyt viestinnässään kyseenalaiselle tielle. Venäjältä otetun tiekuvan levittäminen muka suomalaisen tien kunnosta kertovana on kuin MV-lehden uutisointia. Tekoa voi verrata myös netissä alastonkuvia levittävän miespuolisen pervon tapaan isontaa kuvankäsittelyllä penistään.

Olen vakuuttunut, että omastakin maastamme olisi löytynyt propagandaan kelpaavia kuoppia kuvamateriaaliksi, mutta ehkä Keskustan urbaani puoluetoimiston väki ei enää kulje sellaisilla seuduilla mistä näitä kuvia voisi ottaa. Tai kuvien varastamisessa netistä on ammattitaidon puutetta.

 

http://www.lapinkansa.fi/kotimaa/keskustan-harski-kuvahuijaus-twitter-valokuva-suomen-kuoppaisista-teista-onkin-venajalta-15867348/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Venäjällä on kunnostettu viimeisten vuosien aikana paljon pääteitä ja osa niistä on paremmassa kunnossa kuin Suomen tiet. Kepun manipulaatiokuva oli jostakin sivutiestä joita on Vienan karjalassa paljon. Totta on sekin, että esim. Simojärven länsipuolen tie oli keväällä niin huonossa kunnossa, että hädin tuskin sitä voi autolla ajaa jäämättä keskelle tietä kiinni.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Mainitsemasi tie oli keväisin aina huono silloin kun minä niillä seuduilla vielä ajelin. Vaikeina routavuosina huono kunto vain korostui. Ei kannata kelirikon aikana poliisin mennä sinne tutkaamaan ylinopeuksia. Paitsi jos haluavat helpon työpäivän.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Linkkisi ohjaa maksulliseen palveluun.
Sattuu sitä muuallakin.

www.indipendent.co.uk/news/politics/tories-use-pic...
election-poster-9956206.html

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Anteeksi, unohdin tarkistaa. Tässä linkki Iltalehteen jonka pitäisi toimia.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701202200056704...

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Mihin kankkulankaivoon on kaikki rahat käytetty mitä autoilijoilta on kupattu -03-17?
Kepu 3kautta,kok 1 kauden.

Jos ne rahat olisi ollut korvamerkittyä rahaa teiden kunnossapitoon ,olisi kaikki Suomen kylätietkin Vantaan lentokentän ,lentokodeiden kiitoradan kunnossa.

Navettojen ohi mutkitteleva kylätietkin.

Joko kepu Vehviläisen raide-hankkeelle löytyi käyttöä,vai oliko hukka investointi?

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/vehvilaisen-kall...

"ME" kepulaiset liikenneministerit "vastaamme" kansan rahoista.

JK. Me -47 syntyneet tiedämme jo -60 luvulta lähtien Kepu pettää Aina.
(saimmehan äänestysiän -68 21v)

Käyttäjän jennitamminen kuva
Jenni Tamminen

Hmm, tuli mieleeni: Mistäs tiedämme, että kuva on otettu Venäjällä? Kuvaaja on venäläinen, mutta onhan hän voinut ottaa kuvan myös Suomessa....

En ainakaan löytänyt tästä kuvasta tietoa siitä, missä kuva on otettu: https://www.shutterstock.com/fi/image-photo/there-...

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Joku suomalainen voisi kertoa mistä tuo tie löytyy, itse olen paljon autoillut, eikä koskaan noin huonokuntoista tietä Suomessa ole tullut vastaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Johtopäätös Suomen tiet eivät ole niin huonossa kunnossa. Pääasia on myydä infranhuolto pois Suomesta. Samaa anonyymia globaalikapitalismia heijastaa se ettei käytetä kotimaisia valokuvaajia kertomaan Suomesta.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kepun puoluesihteeri pahoittelee tapahtunutta ja kertoo tulevaisuudessa puolueensa käyttävän vain kotimaista kuvapalvelua. Kotimaista ruokaa puolue onkin mainostanut jo pitkään, josko muutkin kotimaiset palvelut alkaisivat yksi kerrallaan kelvata.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701202200056749...

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Varmasti käyttävätkin, jos ovat ilmaisia...

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Keskustan ulkomaanapu kotimaan politiikkaan: kuoppainen tie. Keskustalla ei näytä onnistuvan mikään mikä koskee liikenneasioita. Ei edes kuvitus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset