Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Jalkapalloa ja Aku Ankkaa talousarviokokouksessa

Kemin kaupunginvaltuustossa on ilmeisesti peruskuntoharjoittelu tältä kaudelta ohi, ja on siirrytty kevennettyihin harjoituksiin tulevia vaaleja silmälläpitäen. Uutiset nimittäin kertovat useammankin kemiläisvaltuutetun seuranneen Kemin Palloseuran ottelua tableteistaan valtuuston talousarviokokouksen aikana. Voi hyvällä syyllä sanoa, että aivan kaikki valtuutetut eivät ole olleet täysillä mukana Kemin talousasioista päätettäessä.

Taannoin Kemissä herätti huomiota Perussuomalaisten valtuutettu Harri Tauriainen, kun hän luki valtuuston kokouksessa Aku Ankkaa. Kysyttäessä asiasta hän totesi jotain siihen suuntaan, että eivät päätökset mihinkään muuttuisi vaikka hän ei ankkalinnan asioista lukisikaan. Jos kaikki ajattelisivat samalla tavoin, ei kokouksissa olisi kuin tv-ohjelmien katsojia ja sukankutojia. Akun lukijan lisäksi.

Vakavasti puhuen, kun on aikanaan ehdolle asettunut ja äänestäjien tuella valtuustoon päässyt, luulisi olevan sen verran vastuuntuntoa että jaksaisi ne muutamat tunnit kerrallaan istua ja osallistua aidosti kokouksen kulkuun. Kaikilla ei näköjään sitä vastuuntuntoa ole. Kysymys kuuluukin, että onko puolueilla kanttia puhdistaa ehdokaslistoilta kokouskäyttäytymisellään äänestäjiään ylenkatsoneet henkilöt.

http://www.lapinkansa.fi/lappi/kommentti-ei-nain-arvon-valtuutetut/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset