Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Tummat miehet kiinnostavat

Moni on jo saattanut jostakin tiedotusvälineestä bongata uutisen, että maahamme on viime aikoina tullut tavallista enemmän ulkomaalaista väkeä. Tieto on hyvinkin todenperäinen, ja kiinnostus heitä kohtaan on saavuttanut aivan konkreettisia muotoja. 

Pitkä komea ja tumma mies on yleensä liitetty suomalaisten, varsinkin nuorten naisten päiväuniin. Tuoreimmista maahantulijoista enemmistön kerrotaan olevan nuoria miehiä, joskaan kaikki eivät liene  kovin pitkiä. Naiset ovat kuitenkin ihailtavan rauhallisena jääneet odottamaan vuoroaan päästäkseen tutustumaan tulokkaisiin.

Vuoroaan naiset joutuvat todella odottamaankin, sillä innokkaat suomalaiset miehet ovat vallanneet jonon kärkipaikat. He eivät ole malttaneet odottaa edes sen vertaa että tulijat pääsisivät asettumaan aloilleen, vaan ovat eri keinoin olleet keräämässä huomiota jo matkan varrella.

Suurinta julkisuutta sai Lahdessa tapahtunut vastaanotto, jossa järjestettiin jopa ilotulitus tulijoiden kunniaksi. Lupaa poliisilta ei oltu kuitenkaan muistettu hakea ja sakothan siitä rapsahti. Jotkut innostuivat jopa heittelemään kiviä herättääkseen tulijoiden kiinnostuksen.

Suomalaisten miesten kiinnostus vierasmaalaisiin kumppaneihinsa on jopa niin kiihkeä, että joku suomalainen naispuolinen  SPR:n työntekijäkin oli joutunut kivisateeseen. Kun suomalainen mies on tosissaan  kiinnostunut toisesta miehestä, niin siinä saavat akat väistyä. Elämän ainoa tärkeä nainen on heille äiti joka on heidät synnyttänyt.

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Osuit naulankantaan blokkauksellasi Tuure.
Täällä tasapaksussa Lahessa pelätään tummaa piristystä katukuvaan.

Voihan pojat olla oikeassaki pelkonsa kanssa, kukapa tyttö ei uppoaisi mustiin silmiin ja miksei poikakin.

Mutta toisaalta eikö terve kilpailu ole luonnolliata, siitähän syystä kukotki tappelee.

Oikeati, tuo jupakka ja tuleva torimielenosoitus hävettää.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Idean kirjoitukseni sain eilen markkinoilla, kun joku tokaisi näitä rähinöitsijöitä tarkoittaen, että "homoja ovat". Saattaahan se ollakin, että lakanapoikakin silhuetteja bussin ikkunan läpi tarkastellessaan mietti, että meneeköhän tuossa Ahmed, Omar tai vaikka Halef ja miltä hän mahtaa tuoksua...onkohan karvainenkin :)

Mielenosoitus johon kerätään porukkaa ympäri maata tuollaisen asian takia on mieleltään sairaiden hommaa. Kovasti sanottu, mutta ei niillä ihmisillä elämässä kummoisia huolia ole, kun pitää tuollaista toimintaa tehdä harrasteena.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Aivan mahtava kirjotus, oivallusta ja ilosta asennetta, kiitos tästä sinne Pelhoon, jess ja syänmerkki!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kiitos Hilkka, se ottaa näin hidasjärkiseltä aikansa ennen kuin ymmärtää mistä kaikki tapahtumat oikeasti johtuvat :)

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Mietin joskus aikoinaan, että tehokkain keino nuorten miesten tupakoinnin vähentämiseksi olisi kampanjoida, että se on "homojen hommaa". Nuorilla naisilla taas, että "huorien hommaa". Monet ovat epävarmoja imagostaan ja suojelevat sitä. Suurelle osalle on tärkeintä tulla hyväksytyksi.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Tilanne on paha, jos mikä tahansa viiteryhmä kelpaa että tuntisi itsensä hyväksytyksi. Toisaalta erilaisissa kyselyissä tulee jatkuvasti ilmi se seikka, että yllättävän monet ihmiset potevat yksinäisyyttä. Erilaiset uskonlahkot ovat perinteisesti ammentaneet lisäväkeä siitä joukosta, mutta näyttää siltä että erilaiset illegaalit tai arveluttavat ryhmät saavat osansa ainakin nuoremmista ikäluokista.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Siellä kaduilla näkyy nyt paljon niitä kaljupäisten miesten vastaanottokomiteoita. Heidän olisi ehkä kannattanut lukea Iltalehmän juttu kaljupäiden naismenestyksestä.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Vakuuttavaa, jos pätee meilläkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset