Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Kyllönen ahkeroi, Väyrynen ottaa rennosti

Vasemmistoliiton "topakka akka" Merja Myllönen viihtyy selvästikin myös Meppinä, koska hän on tuoreen 18.4. julkaistun rankingin mukaan ahkerin suomalaisista europarlamentaarikoista. Koko parlamenttikin huomioiden hän kuuluu listan kärkipäähän sijalla neljäkymmentäyksi. Hän ei myöskään lähtenyt ääntenkerääjäksi eduskuntavaaleihin, vaan hoitaa konstailematta sitä työtä johon hän on valtuutuksen kansalta saanut.

Keskustan Paavo Väyrynen sensijaan ei niin paljon EU-hommista välitä, niinpä hän on myös ehdolla eduskuntavaaleissa. Aikoinaan kovana työntekijänä mainetta saanut Väyrynen on ollut kuluvalla kaudella suomalaismeppien laiskin ja koko parlamentti huomioiden koko joukon häntäpäässä sijaluvulla 732. Kotimaan vaalikampanjointi on kiinnostanut huomattavasti enemmän kuin Meppihommat.

Suomalaisista parlamentaarikoista neljä kärkisijaa menevät naisille. Kyllösen perässä ahkeruudessa seuraavat Heidi Hautala, Anneli Jäätteenmäki ja Liisa Jaakonsaari. Viidenneltä sijalta löytyy ensimmäinen mies, Nils Torvalds. Eduskuntaan pyrkivistä Keskustan Olli Rehn löytyy vasta sijalta yksitoista, joten Väyrysen lailla hänkin kuuluu suomalaisten vähätöisimpiin. Yksityiskohtaiset tiedot linkin takana.

http://www.mepranking.eu/state.php?st=FI&order=ALL#ranking

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

On kysymys EU-parlamentista tai Suomen eduskunnasta niin mitä vähemmän Väyrynen niissä huseeraa sen parempi, Väyrynen on menneisyyden mies.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Väyrynen harjoittaa monipuolista yritystoimintaa ja europarlamentaarikon palkka on varmaan siinä hyvä selkänoja. On sinänsä kunnioitettavaa että hän sijoittaa rahansa omiin työllistäviin yrityksiin eikä pörssipeleihin.

Politiikka on Väyrysellä verissä eikä hän varmaan pääse siitä irti niin kauan kuin henki pihisee.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset