Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Kustin polku pilattiin kiireellä

Meno voi olla kummallista ja vielä kumallisempaa. Itellan postinjaon osalta se alkaa jo olla lähempänä jälkimmäistä. Palveluvelvoite ei paina mitään, kun väkeä laitetaan pihalle ja entistä useammat ihmiset jäävät ilman päivittäistä postiaan.

Yhä useampi ikansalainen ihmettelee maailman menoa, kun postiakaan ei saa laatikkoonsa viitenä päivänä viikossa niinkuin ennen. Se on kuulemma tehostamista. Ei kuitenkaan palvelun saajille. Kysymys onkin siitä, että miksi ihmiset eivät saa haluamansa tasoista palvelua vaikka maksavat sen itse?

IHenkilökohtaisesti minulla ei isoa valittamista aikatauluista ole. Laskut ovat tulleet perille ennen eräpäivää, paitsi muutama harva joka on jäänyt välille. Onneksi kuitenkin karhukirje on osannut oikeaan paikkaan, etteivät maksut ole päätyneet ulosottoon.

Postin päivittäinen jakoaika on kylläkin muuttunut myöhemmäksi. Silläkään ei isoa merkitystä ole. Samahan tuo että saako postinsa yhdeltätoista vai joskus 15-17 aikoihin iltapäivällä. Pitää vain oppia, ettei juokse turhaan laatikolla, eikä ota asiasta stressiä.

Rikkinäiset kirjeet ja pikkupaketit ovat kylläkin olleet lisääntymään päin. Luin kerran jostakin, että konelajittelu olisi syypää. Koneita onkin hyvä syyttää, sillä eihän ihmisissä mitään vikaa ole. Paitsi ehkä niissä jotka päättävät palvelujen laatua koskevista asioista.

 

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3159390/tuhannet-kotitaloude...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset