Kaunaherra Maailmanparannusta ilman stressiä

Politiikan pystybaarin viikko

Kesäaikaan siirtymisellä alkanut politiikan pystybaarin viikko on ollut anniltaan epätavallisen runsas. On ravisteltu tunteita ja persoonia aivan viimeisen päälle. Tuskin oli valtakunnan porvaristo saanut vasemmistoministereiden hallituksestalähdön juhlinnasta tulleen krapulan korjattua, kun alkoi jo uusia uutisia pukkaamaan.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini julkaisi kirjan, jonka sisältöön hän otti oppia itseltään kokoomusnuori Saul Schubakilta. Soini oli tehnyt saman johtopäätöksen kuin Schubak siinä, ettei heikompaa ainesta pidä tukea jotta se ei lisäänny aivan kohtuuttomasti. Nähtäväksi jää, että toimiiko kokoomusnuoren lääke Soinin versiona Perussuomalaisten heikompaan ainekseen.

Kansanedustaja Maria Tolppanen (PS) oli tehnyt aloitteen parran ja pitkän tukan sallimisesta armeijassa. Aikaansaseuraavana naisena Tolppanen on huomannut, että nykyään naisia on armeijassa entistä enemmän. Siksi aloite on ymmärrettävä, mutta olisiko siihen pitänyt ottaa mukaan myös säärikarvat? Huivinkäyttökieltoa ei tarvinnut esittää, koska armeijassa niitä ei toistaiseksi ole.

Kokoomuslainen pääministeri Jyrki Katainen ilmoitti myös eroavansa. Häntä jää tuskin monikaan kaipaamaan sen enempää kuin kuplavolkkaria tai Magirus-Deutzia Lapin pakkasiin. Kylmää kyytiä molemmilla, noilla natsi-Saksan viimeiseksi pahaksiteoksi jälkipolville mainituilla ajopeleillä. Mustien virka-autojen kyytiä varmaan riittää Kataiselle jatkossakin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TaunoVornanen kuva
Tauno Vornanen

Kumma ettei Soini toivo vaalikarjaa lisää,kun toisaalta ulkoapäinkään ei toivota väkeä tulevan.

Parran ja tukan laittaminen nippuun vie oman aikansa "äkkilähdöissä" ja jos ne taas hampsottaa, niiden on vaara jäädä jumiin kiväärinlukkoihin . Rintama oloissa saattaa olla vaikeuksia myös syöpäläisten kanssa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Soini on puolueensa Luther, teesit esiin ja uskonpuhdistus käyntiin.

Vakoilu- ja sissitoiminnassa parrasta voi olla hyötyä, jos menee sellaiseen ympäristöön jossa parrakkuus naisilla on yleistä. Syöpäläiset voivat taas tarjota ajankulua, jos sattuu vaikka puhelimesta tai tabletista virta loppumaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset